Amazon konsulenter

Møde Startup

Amazon konsulenter

Vil du vide, om din virksomhed egner sig til Amazon? Har du brug for at høre, hvordan man kommer igang med sælge på platformen? Hvilke omkostninger er forbundet med salg på Amazon? Eller brug for anden hjælp til Amazon? Vi fungerer som din konsulent, der rådgiver dig og din virksomhed omkring alle aspekter af Amazon.

Passer Amazon til jeres foretningsmodel?

Ikke alle virksomheder er klar til at komme på Amazon. Det kan skyldes for få produkter, produkter der ikke vil “passe” til markedspladsen, eller noget helt tredje der gør, at det på nuværende tidspunkt ikke ville være strategisk klogt at starte op på platformen. Vi har de rette erfaringer, og vil meget gerne hjælpe jeres virksomhed med at afklare, hvorvidt det ville være en god idé at starte op på Amazon eller ej. Eller hvad der skal til før, at Amazon ville give mening for jeres virksomhed.

Vi kan rådgive om, hvad det kræver at komme igang med Amazon. Det kan f.eks. være Tysk moms nr., hvis der ønskes at sælge via. FBA, hvor Amazon så klarer alt logistikken, så skal der bruges et EAN nr. til hvert produkt før, at produkterne kan bliver listet. Vi kan også forklare, hvordan f.eks. brandejere kan tage rettighederne over deres brand og produktlisting via. Brand Registry.

Erfaringer fra Amazon.com/de/fr/it/es/uk

Med erfaringer fra Amazon i alle EU5 lande og Nordamerika samt mange andre e-Commerce sider i flere lande, kan vi rådgive dig helt klart omkring, hvad Amazon kan tilbyde din forretning.

Eftersom vi også har kunder, der sælger produkter som Vendor, har vi også mulighed for at rådgive om dette aspekt. Når man er Vendor, vil det kort sagt sige, at Amazon er blevet ens egen kunde, og at man derfor sælger produkter TIL Amazon og ikke kun PÅ platformen som Tredjeparts sælger. At være Vendor er ellers en slags “lukket verden”, man kun kan blive en del af, hvis man bliver inviteret af Amazon selv.

Vi har flere års erfaring, og ønsker at hjælpe med at sælge dit produkt og øge dit salg.

Ugentligt kontakt med Amazon

Gennem forskellige Account-Managers har vi ugentligt direkte kontakt med Amazon, der enten foregår over mail, opkald eller fysiske møder. Derudover er vi flere gange årligt på besøg hos Amazon ved deres hovedkontor, og deltager også på forskellige workshops, de udbydder.

Det betyder, at vi bliver opdateret på nyeste tiltag fra Amazon selv, der ofte finder stede. Om det er i form af en ny opdatering på deres backend system, fordi der nye annonceringsmuligheder, eller noget helt tredje. Samtidigt har vi mulighed for at trække på vores forskellige kontaktpersoner, om det skulle være en nødvendighed.

Kontakt os i dag for at høre nærmere