Amazon optimering

Amazon optimering hos Agenturium

Optimering på Amazon

Hvis din virksomhed allerede er oprettet på Amazon, men endnu ikke har oplevet tilstrækkelige resultater, kan det skyldes mange ting. Vi analyserer dit nuværende setup og finder ud af, hvor der er fejl og mangler, der kan optimeres og give dig og din virksomhed bedre resultater.

Hvorfor er mine produkter så svære at finde på Amazon?

På Amazon er der mange parameter der spiller ind, hvis du ønsker at præstere optimalt. Udover nedenstående eksempler, der tager udgangspunkt i din produkt listing, så er der også mange andre aspekter, der kan være skyld i, at I endnu ikke har opnået de resultater i ønsker på Amazon.

I Amazons back-end system er der også mange ting, der kan gøres for at optimere ens Amazon setup. Eksempler kan være at bruge de rigtige keywords og tilføje dem under “Generic search” sørge for noget så simpelt at have varer på lager, have brugt de rigtige ord under bulletpoints og meget andet. Vi arbejder med Amazon hver dag, og har derfor de rigtige øjne til at finde de ting, der kan optimeres.

 

Eksempler på optimeringer på Amazon:

Manglende keywords i titel

Titlen er noget af det første kunden ser, når dit produkt kommer frem. Hvis titlen er misvisende og for uspecifik, vil kunden med stor sandsynlighed scrolle videre til konkurrenternes produkt. 

Amazons algoritmer bruger også ordene stående i din titel til at finde dit produkt, når folk søger på ord, de såkaldte keywords, der har relation til dit produkt. Derfor er det vigtigt, at titlen på dit produkt indeholder de rigtige keywords.

Bedre produktbilleder

Eftersom billeder også er noget af det første kunder ser ved produkter, er det også ekstremt vigtigt, at de er ordentlige: har en hvid baggrund, er uploaded i den rigtige størrelse, uploaded mere end et billede og meget andet.

Vidste du også, at du også har mulighed for at uploade videoer i stedet for billeder. De kan betydeligt hjælpe på at få kunder overbevidst om, hvor godt dit produkt er, og i sidste ende føre til salg.

Flere Amazon Bullet Points

Lige ved siden af produktbilleder findes der fem punkter, hvilke kaldes Amazon Bullet Points. Disse fem punkter er der for at gøre købsbeslutning for kunderne nemmere.

Punkterne beskriver de highlights produktet har, og har stor betydning for, hvorvidt kunden lægger dit produkt i kurven. Hvert punkt må maximum indeholde 15 ord hver, så hvert et ord skal udpeges nøje, så kunden gøres klar over, hvad der adskiller dit produkt fra konkurrenten.

Kontakt os i dag for hjælp til optimering