Lidt om os

Eftersom Amazon endnu ikke har haft deres indtrædelse på det danske marked, så vi hos Agenturium et behov for et agentur, der har erfaring med verdens største netbutik, og dermed kan hjælpe og rådgive andre virksomheder dermed.

Siden 2018 har vi arbejdet med Amazon både som Vendor og Seller i Europa, Amerika, JP, SA, AE, og har derfor en viden der gør, at vi kan hjælpe dig.

arkitektonisk trappe indenfor kontorbygning

Vision

Være det største bureau i norden, der hjælper virksomheder med online markedspladser.

Mission

Gennem markedspladsen Amazon at hjælpe virksomheder med salg af deres produkter.

Teamet bag Agenturium

Mand med slips

Rasmus

CEO & Founder

rdp@agenturium.com

Rasmus startede hans arbejde med Amazon i Tyskland, hvor han var ansat som Digtital Key-Account Manager. Han arbejdede med Amazon i alle EU5 lande, samt Nordamerika. Derudover arbejdede han også med andre store e-commerce sider som QVC, Overstock, Newegg, Sears, Boscov, Costco m.m.

Avatar af ansat hos Agenturium

Kim

Project Manager

kdp@agenturium.com

Kim har mange års erfaring indenfor ledelse og projekt management, og står for at sikre den daglige drift af Agenturium. Han står primært for on-boarding processen og har overblikket over nye og opkommende klienter og projekter. Derudover er hans tyske færdigheder essentielle, når der arbejdes med Amazon i Tyskland.

Avatar af ansat hos Agenturium

Joachim

Grafisk Designer

jdp@agenturium.com

Joachim står alt det grafiske, men derudover også for at lave alt, hvad der har med kontekst til klienters Amazon profiler at gøre: produktbilleder, produkttekste, keywords, produktoptimering, A+ kontekst mv. Han har også en stor viden inden for Amazon Advertising og hjælper til med at overvåge og optimere kunders kampagner.

Find os her