Onboarding på Amazon

Møde om opstart på Amazon

Onboarding på Amazon

Ønsker du at få din virksomhed oprettet, verificeret og godt fra start på Amazon i f.eks. Tyskland? Så er vi de rigtige til at stå for onboardingen for dig. Vores ekspertise forenkler en proces, der ofte ses som værende kompleks, hvis man ikke før har haft med platformen at gøre.

Fuld gennemsigtighed og korrekt oprettelse fra start

Alt vi gør er med vores klienter involveret, så de har indsigt i, hvilke handlinger vi tager på deres vegne. Det betyder også, at vores klienter ikke vil komme ud i uforklarlige situationer.

Kunder vælger os, fordi de ønsker at komme igang med Amazon på en ordentlig og professionel måde, så der fra start, men også fremadrettet, ikke fremkommer problemer grundet en forkert måde oprettelsen forgik på.

Onboarding på Amazon kan groft deles op i følgende steps:

Oprettelse af Amazon profil

For at komme ordenligt i gang med at oprette en Amazon Seller Profil, kræver det det forskellige ting som bl.a. et VAT-nr. i det pågældende land. Ting man skal være opmærksom på inden, man går igang med Amazon. Derudover kræves det også, at oprettelsen gøres ordenligt for Amazon godkender ens profil til at sælge på Amazon.

Listing af produkter

Når din profil er oprettet, så skal produkter tilføjes og gøres live på Amazon. Her er der mange forskellige aspekter bestående af f.eks. titler, bulletpoints, produkt-beskrivelser, billeder og meget andet, der skal tages i betrækning for at sikre, at dine produkter bliver oprettet og fundet af både kunder og Amazons algoritmer.

Oprettelse af annoncer

Amazon Advertising er et stærkt værktøj til at promovere dine produkter, øge dit salg og fremme dit brand. Værktøjet minder om Google AdWords. Gennem løsninger som bl.a. Sponsored Products, Sponsored Brands og Amazon Store kan din nuværende målgruppe og kunder findes og rammes. Derudover kan værktøjet få dine produkter ud til helt nye kunder.

Overvågning og optimering

For hele tiden at være “up to date” er det vigtigt at overvåge ens produkter og promoveringer, så de hele tiden optimeres, og man dermed står stærkest stillet på Amazon. Via. eksterne værktøjer og værktøjer Amazon udbyder, er det muligt at måle bl.a. resultater af ens markedsføringskampagner og måden, hvorpå man har listet sine produkter.

Kontakt os for at komme igang i dag