Oprettelse på Amazon

Lyspære liggende på en træbordplade

Oprettelse på Amazon

Oprettelse af en profil på Amazon og at få den godkendt kan mange gange være besværligt, hvis ikke man kender til hele processen. Vi hjælper med begge dele, så du bedst og hurtigst muligt kan komme igang med at sælge på verdens største netbutik. Vi har hjulpet og rådgivet virksomheder med opstart på Amazon før, og kender processen.

Har jeres virksomhed, hvad der skal til for at blive oprettet?

Hvis man ønsker at komme igang med at sælge produkter på Amazon, er det ikke bare at komme igang. Amazon stiller nogle krav til, hvad det kræver for bl.a. at få oprettet en profil på Amazon Seller Central, hvilket er det primlære backend system sælgere på Amazon arbejder i.

Gøres der brug af servicen FBA (Fulfillment By Amazon), der er en service, som overlader logistiskhåndteringen til Amazon, stilles der yderligere krav. Det er f.eks. et krav om moms og skatte nr., i det pågældende land servicen ønskes at gøre bruges i.

Vi kan guide jer præcist i, hvad der skal til og hvad I mangler før, at I kan få oprettet en profil på Amazon Seller Central, og salg af produkter på Amazon dermed kan opstarte. Når det er afklaret, og I har de nødvendige papirer og oplysninger, så hjælper vi jer meget gerne med at få jer oprettet på Amazon.

Kontakt os i dag for at blive oprettet på Amazon