Profilhåndtering

Management hos Agenturium

Profilhåndtering

Hos Agenturium er vi eksperter i at stå for kunders Amazon profiler og hjælpe med at få dem til at vækste på baggrund af strategier, der er udviklet i samarbejde med kunden. Hos os vægtes tilgængelighed og gennemsigtighed højt. Vores kunder har produkterne, vi har ekspertisen.

Vi sparer dig tid og medarbejdere

At finde ud af, hvordan Amazon fungerer fra A til Z, kan være svært og tage meget lang tid. Et eksempel på noget af det, der kan være meget tidskrævende og svært at overskue og håndtere er Amazon Seller Central. Amazon Seller Central er en platform, man som sælger bruger til at håndtere ordre, uploade produkter, starte og overvåge annoncekampagner, sikre lagerbeholdning og meget andet.

Derudover kommer Amazon hele tiden med nye opdateringer ændringer. Dette gør, at det man lærte og lavede den ene dag, er helt anderledes og forkert den anden. Vi er i kontakt med Amazon og arbejder til dagligt med platformen, og er derfor altid up to date.

Vi håndterer alle seller former

Hvis du ønsker at sælge produkter på Amazon, bliver du nød til at være bekendt med de forskellige måder at sælge produkter på. Nedenfor har vi beskrevet de forskellige seller former.

Amazon Seller Central

Den mest hyppige måde at sælge produkter på Amazon er som Amazon Seller. Dette er den letteste måde at komme igang med at sælge produkter på Amazon.
For at komme igang med sælge produkter som seller, skal der laves en profil på Amazon, produkter skal listes, og så kan der mere eller mindre sælges produkter Amazon som trejdeparts sælger / third-party seller. Som seller kan der sælges produkter på to følgende måder:

Fulfillment by Amazon - FBA

Her betaler man Amazon for at stå for alt logistikken af ens produkter. Det betyder, at Amazon står for at opbevare dine varer og plukke, pakke og sende dem ud, når der kommer en ordre. Derimod skal der så betales forskellige FBA Fees, hvilket er gebyrer, der betales for de førnævnte services.
Hvis FBA vælges, bliver ens produkter berettiget til Amazon Prime  som gør, at kunder der betaler for Prime medlemskab, de bl.a. kan få gratis og hurtigt fragt. Derudover øger Prime ens chance for at vinde den såkaldte Buy Box, hvilket overordnet betyder, at du som sælger får købet fremfor andre sælgere, der tilbyder samme produkt.

Fulfillment By Merchant - FBM

Hvis man selv ønsker at stå for logistikken af ens produkter, så er dette en løsning. Her står man som sælger selv for at sende opbevare produkter og ved ordrer, selv plukke, pakke og sende produkterne ud. Det er nu en selv, der er ansvarlig for, at ordrer evt. er leveret for sent, beskadiget eller ikke er kommet frem.
Ved denne løsning skal der omvendt ikke betales nogen gebyrer for, at Amazon står for logistikken.

Amazon Vendor Central

For at sælge som Amazon Vendor kræver det en invitation fra Amazon, er altså et “invite-only” program.
Som vendor bliver Amazon din kunde, hvor du sælger produkter TIL Amazon. Når produkterne er solgt og sendt til Amazon, så har man som sælger ikke længere “kontrol” over produktet, forstået på den måde, at Amazon selv prissætter produkterne, og selv vælger form for forsendelelse m.m.

Amazon Hybrid Model

Hvis du er sælger produkter som vendor, men Amazon ikke ønsker at købe hele dit produktsortiment, er der mulighed for at gøre brug af en såkaldt Amazon Hybrid Model. Dette betyder, at de resterende varer fra dit produktsortiment, som Amazon ikke køber, dem kan du selv liste via. Amazon Seller Central. På den måde sikre du, at hele produktsortimentet er tilgængeligt på Amazon.

Vores fremgangsmåde for account management beskrevet i korte træk:

Planlægning af strategi

Først lærer vi vore klienters virksomhed at kende: forstår deres koncept og produkter. Derefter udarbejder vi en strategi i samarbejde med klienten baseret på deres ønsker og mål, samt vores viden.

Eksekvering

Baseret på den udarbejdede strategi bliver der nu eksekveret. Ugentlige, månedlige og kvartalsvise møder og rapporter gør, at de opstillede mål og deadlines hele tiden eksekveres og nåes i samarbejde med vores klienter.

Opfølgning og optimeringer

For at sikre, at de opstillede mål bliver nået, er der regelmæssige opfølgninger og genering af rapporter, hvilke kan fremvise, hvis der er behov for optimeringer. På den måde sikres det, at de handlinger der er foretaget, altid er de mest fordelagtige.

Kontakt os i dag for at høre nærmere